<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

– Fredriksens neste utbyttemaskin

Morten Astrup har puttet en god del penger i et John Fredriksen selskap han tror vil leverer store utbytter når det først er børsnotert.

Publisert 24. nov. 2023
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 237 ord

– Jeg hadde en kollega som var på julebord ifjor og plutselig hadde jeg masse aksjer i Paratus. Så kan du si at det ikke er rart at den aksjen har vært billig. Men nå skal det skje noe, sier Morten Astrup. 

Investoren var på mange måte en ufrivilig trendsetter da han baserte seg i Sveits. Han er med i aksjepodden fra Alpelandet, og forteller om hvilke markeder og investeringer han tror på nå, og hvorfor. Blant dem er Paratus, som John Fredriksen skilte ut av Seadrill. 

– En ting jeg har lært av John Fredriksen er lavvannsmodellen. Du skal bli med opp når det ikke kan gå lavere, sier han i Aksjepodden. 

Morten Astrup deltok på Investordagen 2023 og er denne ukens gjest i Aksjepodden. Foto: Iván Kverme



Aksjepodden finner du der du hører podcast. Nye episoder kommer hver uke og neste fredag er ukens gjest Kristan Falnes. Og for ordens skyld: Carsten Johan Andenæs er tidligere Finansavisen-journalist, men investerer i dag egne midler og er utelukkende innleid som programleder for Aksjepodden. Hans eksponeringer mot aksjemarkedet opplyses i podcasten om de omtales.