<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Disse influencerne tjente mest i fjor

Her er oversikten over hvilke influencere som tjente best i 2022. 

Publisert 6. des. 2023
Lesetid: 2 minutter
Artikkellengde er 263 ord
INNTEKTSTOPPEN: Isabell Raad, Anniken Jørgensen, Sophie Elise (Sofie Steen Isachsen) og Nora Haukland. Foto: Prime Video

Mange unge drømmer om å bli influencere og når skattelistene nå har kommet ut, er det forståelig at flere og flere trakter etter å få søkelyset vendt mot seg. Men ikke alle kjendisene drar inn så mye som man kanskje skulle tro. 

Helt på topp troner i år Sofie Steen Isachsen, bedre kjent som Sophie Elise. Hun tjente 5,1 millioner kroner i fjor. Det er imidlertid ned fra fjorårets inntekt på 7,2 millioner som da holdt til en andreplass bak Jørgine Vasstrand. Treningsguruen har i år falt til fjerdeplass med sine 3,4 millioner kroner i inntekt. 

Isachsen er for øyeblikket aktuell med TV-serien «Girls of Oslo» med Isabell Raad, Anniken Jørgensen og Nora Haukland, som alle finner sin plass på influencerlisten. 

På delt andreplass finner vi influencer og trebarnsmor Sara Emilie Tandberg og Camilla Pihl. Tandberg tjente 3,9 millioner kroner og har bygget seg opp et lite klesimperium som kaster godt av seg. Undertøysmerket Careless, klesmerket Amicas og vinterklesmerket Snowroller er alle selskaper Tandberg styrer.

Pihl tjente også 3,9 millioner kroner på sin kleskolleksjon og influencergjerning.

Første mannlige influencer er Vegard Harm med inntekt på 3,1 millioner kroner. Han driver podcast i tospann med Morten Hegseth som i år har falt på listene fra fjorårets 6,4 millioner kroner til 2,3 millioner i 2022.

Isabel Raad rakte sammen 2,8 millioner kroner i fjor. Hun har nå meldt flytting til Dubai og har innrømt at de gunstige skattebetingelsene for å spare penger på skatt. Anniken Jørgensen tjente i fjor 1,2 millioner kroner, mens siste «Girl of Oslo» Nora Haukland hadde inntekt på nær 340.000 kroner. 

Se hele oversikten i tabellen under: