<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Europris-arving flytter til Dubai

Europris-arving Dag Høili flytter til Dubai.

Publisert 1. feb.
Oppdatert 1. feb.
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 250 ord
FLYTTER: Dag Alexander Høili. Foto: Vegar K. Vatn

Dag Alexander Høili flytter til Dubai, ifølge E24 . Før den tid vil han kvitte seg med luksusvillaen sin på Nesøya som han har forsøkt å selge i åtte år, uten hell. Nå har han pyntet det i vinterdrakt, og dobler prisen til nær 100 millioner, kunne Finansavisen melde for en uke siden.

TIL SALGS: Dag Alexander Høili, Europris-arving, forsøker å selge eiendommen i Sundveien 11A på Nesøya. Foto: Belèven Studios

I 2007 betalte Høilis søster, Maria, 26,5 millioner for eiendommen som ligger i Sundveien 11A på Nesøya. Hvis du er god til å kaste stein kan du kaste deg frem til Norges mest trafikkerte motorvei, E18 ved Slependen, på tre-fire kast over fjorden. 

Nå forsøker han altså å selge med verdsettelse på hele 89 millioner kroner, før han pakker bagasjen og flytter til Dubai. 

– Vi er veldig glade i Dubai. Så vi flytter ikke til Sveits, altså, sier Høili til VGs finansfilial.

NYOPPUSSET: Sundveien 11A, Nesøya. Skjermbilde: 1881

Forsøkt solgt i åtte år

Høili har bodd på eiendommen de siste årene, og pusset den vesentlig opp. 

For noen år tilbake var den også leid ut til Justin Bieber i forbindelse med en konsert i Oslo, uten at det det bidro til å lokke frem kjøpere.

Høili har nå dekt den tidligere røde mursteinsfasaden med hvit murpuss.

– Det er gjort mye med eiendommen. Det er nye terrasser og nytt tak, samt mye nytt innvendig, sier Dag Rune Kristiansen, eiendomsmegler for salget.

Finansavisen har vært i kontakt med Høili, men han har ingen ytterligere kommentarer til saken.