<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Ny IT-konsulenttopp

Anne Kristine Lund trer inn i rollen som ny adm. direktør i IT-konsulentselskapet Webstep.

Publisert 18. mars
Oppdatert 18. mars
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 172 ord
NY ROLLE: Gründer av Boitano, Anne Kristine Lund, trer inn i rollen som ny adm. direktør i Webstep. Foto: Hilde Oreld

– Jeg ser virkelig frem til å bli med i ett av de mest dyktige teamene innen norsk IT-konsulentvirksomhet, uttaler den nye Webstep-sjefen i en børsmelding fra selskapet mandag ettermiddag.

Lund startet i sin tid opp IT-konsulentselskapet Boitano, og har tidligere jobbet som analytiker i Oljefondet (NBIM). I august tar hun over stillingen som øverste sjef i Webstep etter Kjetil Bakke Eriksen, som siden november har fungert som midlertidig adm. direktør. 

– Anne Kristine Lund har vist enestående resultater som en inspirerende og ambisiøs leder innen IT-konsulentbransjen. Hennes bakgrunn, som inkluderer internasjonal erfaring fra finanssektoren, er unik og gjør henne perfekt egnet for rollen. Vi er imponert over hennes evne til å fremme en sterk kultur i de organisasjonene hun har ledet, uttaler styreleder Kjell Magne Leirgulen.

Selskapet skriver videre i børsmeldingen at Lund vil motta en opsjon på 200.000 aksjer i selskapet.

Webstep er et konsulentselskap som leverer digitaliserings- og IT-tjenester til privat og offentlig sektor. Selskapet har totalt 9 kontorer i Norge og Sverige, og hadde i 2022 driftsinntekter på om lag 900 millioner kroner.