<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Konsernsjef går av på dagen

Rósa Stensen blir fra og med i dag ny konsernsjef i teknologiselskapet Huddly.

Publisert 3. juli
Oppdatert 3. juli

Rósa Stensen har blitt utnevnt som ny konsernsjef i Huddly. Stensen kommer fra stillingen som driftsdirektør, som hun har hatt siden 2022.

Det melder selskapet i en børsmelding onsdag.

Graham Williams, som har hatt stillingen som konsernsjef siden januar 2023, er blitt enig med styret om å tre av med umiddelbar virkning. 

Stensen er utdannet kjemiingeniør fra svenske KTH, og har tidligere jobbet i Shell og AF Gruppen før hun kom til Huddly i 2022.

– Rósa Stensen har en kombinasjon av ledererfaring, kundorientering og kunnskap om selskapet som vil være til fordel for Huddly når vi fortsetter med den pågående strategiske gjennomgangen, sier Jostein Devold, styreleder i Huddly.

– Min høyeste prioritet vil være å forbedre våre globale salg og sikre at så mange kunder som mulig får tilgang til Huddly-produkter og dermed forbedre deres teamarbeid og bunnlinje, sier Rósa Stensen.

Selskapet opplyser videre at den strategiske gjennomgangen som ble satt i gang mot slutten av 2023 fremdeles pågår, og at markedet vil bli gitt en oppdatering når styret finner det passende.