Papiravis og nettavisen blir ett

Finansavisen og Hegnar.no sammen om ny storsatsing

- Vi gjør vår størst satsing noensinne, sier Trygve Hegnar som vil slå sammen sine to næringslivsmedier.

Finansavisen kommer som fullverdig nettavis i tillegg til papiravis i løpet av sommeren 2019. Det har ansvarlig redaktør og eier Trygve Hegnar nå besluttet. Nettsatsingen skjer gjennom en sammenslåing med Hegnars eksisterende nettavis, Hegnar.no.

Redaktør og eier av Hegnar Media, Trygve Hegnar, sier at Hegnar Media fortsatt vil satse kraftig på Finansavisen på papir.

- Opplaget øker, og økonomien i begge mediene er god. Papir er god business - kanskje ikke for andre, men det vil fortsatt være en hjørnesten i Hegnar Media.

 

Klar til sommeren


Trygve Hegnar har i mange år valgt å kjøre sine to næringslivspublikasjoner som separate redaksjoner på ulike plattformer.

- Det skyldes at jeg har trodd mer på papir enn alle andre samtidig som Hegnar.no har tjent penger på nett i 22 år, sier Hegnar.

- Det nye nå, i en større satsing, er å kombinere nettavisen Hegnar.no med en satsing digitalt også for Finansavisen. Vi er allerede i full gang med prosjektarbeidet. Redaksjonene både i Hegnar.no og Finansavisen er veldig entusiastiske og støtter fullt opp bak det store prosjektet.

- Vi håper å være klare en gang i løpet av sommeren, sier redaktør Trygve Hegnar.

 

Mye gratis og mye betalt


- Hvorfor gjør du dette akkurat nå?

- Vi har en visjon om et fantastisk produkt for leserne av både Finansavisen og Hegnar.no.

- Betyr det at du vil gjøre Hegnar.no til betalingsprodukt eller Finansavisen til gratisprodukt?

- Ingen av delene. Vi kommer til å ha veldig mye bra innhold både foran og bak betalingsmur, sier Hegnar.

- Dette er en videreføring av begge mediene, men med enda mer innhold for Hegnar.no-leseren og fullverdig nettavis for Finansavisen-leseren, legger han til.

 

Deskplass til 30


Forberedelsene til sammenslåingen av Finansavisen og Hegnar.no er allerede i full gang hos Hegnar Media.

- Vi bygger Norges mest moderne nyhetsrom, sier Jon Trygve Hegnar, som er sjef for digital utvikling i Hegnar Media.

Han viser frem et enormt nybygget nyhetsrom med deskplass til 30 mann og et titalls analyseskjermer som blir hjertet i den nye redaksjonen.

 

- Godt nytt for annonsører


Annonsedirektør Gretha Nicolaysen slo for flere år siden sammen annonseavdelingene i Hegnar Media. Nå vil de også selge det samme produktet.

- Vi tror synergien vil gi oss større kommersiell kraft som våre annonsører vil dra nytte av. Den samlede styrken av våre kommersielle produkter vil videreutvikles for å sørge for å øke antallet lesere og annonsører i avisen, sier annonsedirektør Gretha Nicolaysen.

- Samtidig gir satsingen nye løsninger digitalt. Dette er godt nytt for både annonsører og lesere, legger hun til.

Hoffsveien 70 A
0377 Oslo
Postadresse:
Boks 724, Skøyen
0214 Oslo
Sentralbord
Kundeservice