IT og kommunikasjon

 

"IDEX. er Klar til å stoppe kortsvindel"

oto.
IDEX 20.11.2010 kl 21:16 564

Den europeiske ATM Security Team har funnet bevis for en ny bølge av angrep skimming truende forbrukere ved hjelp av magnetisk-stripe basert debetkort på kontinentet, Computerworld rapporter.

De nye angrepene er spesielt urovekkende, i henhold til nyhetskilden, fordi de involverer kriminelle ta anti-skimming maskinvare installert av bankene og konvertere den til å begå misligheter.

Mens det europeiske ATM Security Team ikke har angitt hvilket land som står overfor et angrep, gjorde det si at ofre nasjonen var en av kontinentets ledende ATM brukere, kan skryte av mer enn 40.000 maskiner. Ifølge nyhetene kilden, som begrenser listen over nasjoner til Storbritannia, Frankrike, Spania, Tyskland og Russland.

I forbindelse med skimming angrep, kriminelle også plassere mikro-kameraer i nærheten av en minibank for å fange brukerens PIN-koder. En ny skimming enhet, EAST tjenestemenn notatet, er en modifisert MP3-spiller som kan samtidig skumlese fra plastkort samtidig fungerer som et kamera for å stjele PIN-koder.

Den EAST Rapporten indikerer kriminelle også bruker malware å stjele identiteter fra minibanken. Windows CE-operativsystemet som brukes i minibanker har vært utsatt siden hackere klarte å angripe den i 2007, og er fortsatt kilden til mange angrep.
20.11.2010__________________________________________
Minibanken er en primær mål for identitetstyver over hele verden. Kriminelle angrep forbrukere ved hjelp av plastkort i en rekke ulike måter, med skimming og kortet fangst på toppen av listen, Bank Info Security rapporter.

Skimming er den mest populære formen for ATM svindel utenfor Europa, hvor mange land som Canada er fortsatt oppgraderer sin magnetstripe-basert debetkort. Skimmere er farlige fordi de utnytter magnetstripen-baserte plastkort og kopiere data på enheten.

Kort overlapping, derimot, er en enklere, lettere å inneholde problem med smartkort, som er vanskeligere å for kriminelle å hacke. Med kort overlapping, kriminelle installere enheter i en minibank som vil gjøre kortet blir sittende fast i maskinen. Deretter utga seg som en nyttig fremmed, vil tyven fortelle en patron til å oppgi sin PIN-kode for å se om det gjør kortet kommer ut. Når det svikter, og brukeren går til banken for hjelp, kan kriminelle bruke PIN-koden til å få tilgang til kortet og ta ut penger, sa Mike Lee, CEO av ATM Industry Association, nyhetskilden.

Ifølge Finextra, London politiet nylig arrestert to kriminelle for kort overlapping angrep. Dessuten bare installerer kortet fangstmannen, involverte individene også plassert et skjult kamera i nærheten av ATM å se brukerne skriver inn sin PIN-koder.

Forebygging skimming er først og fremst et problem med å oppdatere kredittkort infrastruktur til støtte for smartkort. Forebygging kort overlapping, avhenger imidlertid brukeren å gjenkjenne trusler og holde PIN sikker. Smartkort er iboende mer sikker enn magnetstripe plastkort fordi de ikke kan være skummet.

19.11.2010
Arkivert
Dette er en arkivert tråd!
Arkivert Til toppen