Dagens tema

 

"Gro førte an i nasjonalstatens ødeleggelse"

Change14
02.09.2017 kl 12:45 204

Hvem andre enn Gro Harlem Brundtland førte an: Allerede for snart 40 år siden i 1979, gjennom Stortingsmelding nr. 74, proklamerte hun: «Meldingen går i korte trekk ut på å omgjøre Norge fra et etnisk homogent samfunn til et flerkulturelt og fleretnisk samfunn». Og ufortrødent fortsatte hun: «De voksne generasjoner er alt for fordomsfulle, fremtiden ligger i barna og måten vi kan forme dem».

Først, oss voksne vi var for fordomsfulle, mot hva? Det må ha vært mht. den utopiske sosialistiske verdenstanken og Ap. Var vi nordmenn virkelig så gjenstridig umulige at Gro måtte bytte oss ut, med et helt nytt, et mer Ap-føyelig folkeslag et som kunne bli velgerkveg? Det ser slik ut, med Jonas Gahr Støre i fortsettelsen – Gros løpegutt siden 1979 – begge for øvrig fra beste vestkant. Og med de fagorganiserte, underlagt sin ubegripelige LO-ledelse, som «u-nasjonalt» sviktet sine trauste egne til fordel for den selvødeleggende flerkulturelle formasjonen.

I Klassekampen 15/12/87, åtte år etter Stortingsmelding 74, anførte forfatteren Arild Dahl: «Hvor lenge må Norge være norsk?» Videre i artikkelen: «Mitt beskjedne mål er å utslette Norge som nasjonalstat». «Tenk å se det norske flagget firt fra Stortinget for å bli erstattet av et nytt og større, i farger vi ennå ikke har sett». Om denne Dahl-mannen er fra SV, Rødt eller Ap, vet ikke jeg, men partiene tilhører alle én og samme ideologi. Selv Støre har snakket lyrisk om det fargerike, vårt flerkulturelle nye lykkelige «Vi». Flottere enn noensinne, ifølge Knut Arild Hareide.

Fra Ibsens «En folkefiende» siteres ofte: «Her gjelder maktsprog, ei rettferdighet». Demonstrert til fulle da Gro etter to nei-folkeavstemninger likevel og grunnlovsstridig meldte oss inn i det udemokratiske, elitepregede EU – via bakdøren EØS og uten stemmerett. Hvilken arrogant oppførsel, fra et kynisk maktparti, som ytterligere slik ga Norge på båten.

https://www.document.no/2017/09/02/nasjonalstatens-odeleggelse/
Arkivert
Dette er en arkivert tråd!
Arkivert Til toppen