SBX livet i et rally 2

Slettet bruker
SBX 26.05.2018 kl 17:36 6206



SBX har sikret ytterligere finansiering som muliggjør kjøp av fartøy og utstyr. I tillegg rigger selskapet seg for mulige nye kontrakter. Det er de færreste som vil få kjøpt aksjer til 16 øre. Alle andre må handle aksjer over børs til over 20-øre. Det er ikke verst det heller, tatt i betraktning at det kun er litt over hva innsiderne fikk lastet opp til av kurs. Når markedet ser at det nå snart er stort sett bare oppside for selskapet, vil kursen stige videre. Og snart kan trolig SBX også melde om "major contract". Man trenger ikke være synsk for å se hva som skjer med kursen da. Mitt tips er 50 øre før 1. juli.

SBX kan fort slutte i pluss i dag, og videre opp til uka.

"Styreleder, styremedlem og CEO har altså blitt tildelt aksjer (Hegnar.no skriver det slik). De to førstnevnte hadde ikke aksjer i selskapet fra før. Med "tildelt" menes det da at de selv har valgt å delta i emisjonen og betaler for seg på lik linje med andre investorer? I så fall positivt signal til markedet om at de har tro på fremtiden"

Egentlig ,meldingen er veldig positvt,gjelder innside handel,om ikke så lang tid,kommer flere meldingen om nye kontrakter,som oljen sier: 1 juli vi er over 50 øre,kanksje før
Arkivert
Dette er en arkivert tråd!
Arkivert Til toppen