Olje

gunnarius
29.06.2018 kl 12:32 7360

Jo Elfenbenskysten skal angivelig ønske å få WAGP forlenget forbi Ghana som siste land til Elfenbenskysten. Faktisk foreligger avtale om å fortsette med pipeline fra Nigeria helt til Marokko. Vi får bare se hvordan dette utvikler seg. Tror som sagt at Aje lisensen holder på med funding videre Aje utbygging. Hvordan denne vil se ut eller om man lander funding, vil tiden vise. Salgslysten/farm down må ses bl.a. i dette lys, dvs. suksess eller ei med prosjektfinansieringen. Først må endelig scope of work klubbes.

Helt herlig det som ble meldt i går, utover Gabon deal med BWO. Fikk litt av samme følelsen som dengang BWO entret Dussafu manesjen og dro med seg PEN. Ser absolutt ikke bort i fra at DNO kan dra med seg PEN til felles beste.

Så av MXO resultatet av i dag at de er raka fant. Egentlig ikke noe nytt. Uten prosjektfinansiering er det ut av Aje med trolig både EER og MXO. For PEN forholder det seg nå litt anderledes. kan jo være at MXO og EER holder på med sitt eget opplegg, tiden vil vise. Uten felles prosjektfinansiering tror jeg det blir salg av EERs og MXOs andel på Aje. kanskje også PEN selger/farm-down. Det er fullt mulig at en interessent kjøper de tre minoritetspartnerne i lisensen.

Nøkkelord og bedret situajson: Fokus/omtale, media, investormiljøet og oljeprisen. Dette her må nå bare få gå seg til, imens er det boring på Ruche brønnen.

Rapportér innlegg

Vennligst skriv inn kommentar på hva du mener er upassende og trykk send. Dersom kommentar ikke er nødvendig, vennligst trykk send direkte.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.