Olje

dkinvestor
18.10.2019 kl 10:50 2683

Dagen i dag er også en sådan dag, hvor tradere typisk vil prøve at manipulere med kursen og danne et billede af, at en opgang er under opsejling uden at der lægger fakta bag. Sådanne dage vil også tit indeholde yderligere haussende indlæg, som dem HP17 har varmet op med den sidste uge . Nye investorer bør huske at en udsættelse eller mindre positivt udfald ikke er usandsynligt og at markedet nok primært vil se penge på kontoen før kursen reagerer så markant som HP17 med flere skitserer.

HP17 indlæg 11-18/10 :
Det ulmer i EAM-sivet nå. Kun maks en uke igjen til tidenes gladmelding til alle aksjonærer?
Neste uke kan EAM fort bli ukens vinneraksje
Nå er det ikke mange dager igjen til fredag 18.10.
Dette blir veldig spennende og EAM er på vei oppover og EAM kan fort gå tilbake til en kurs +kr40 som den var i våres. Potensialet er stort og når en ser på alt hva selskapet inneholder så virker en børsverdi på rundt 130 millioner til å være betydelig for lavt. Undervurdert, underanalysert og oppdaget.
Det ulmer i EAM-sivet nå. Kun maks en uke igjen til tidenes gladmelding til alle aksjonærer?
Neste uke kan EAM fort bli ukens vinneraksje
Og bare de 314 millionene tilsvarer en kurs pr aksje på kr 45,82.
En formidabel oppside i EAM (kun 6 852 210 aksjer i selskapet)
Nå er vi inne i den siste uken for en avgjørelse faller (fredag 18.10). Meget spennende dager og det vil legge føringer på den videre fremdriften. En kan ikke heller ikke utelukke at det vil komme et forlik her. Uansett. Denne casen minner meg litt om da NOR lå rundt kr 15 for når en summerer alt vedr. EAM så virker det klart som aksjen nå er betydelig underpriset og fint kan gå meget høyt fremover?
På vei oppover, er ikke mange handelsdager igjen nå til fredag 18.10 og her må jo risk/reward være meget solid. I våres lå EAM mellom kr 30 - 44 i påvente av dom i april og her er det få frie aksjer så med en god melding til fredag kan det bli en solid re prising av caset.
Klokka tikker fort. Nå er det kun få timer igjen til fredag 18.10.
Skal en være med så begynner det å nærme seg "last call"
Være med?
Kun timer igjen nå så er ventetiden over. Kam bli en episk helg og åpning på mandag

Rapportér innlegg

Vennligst skriv inn kommentar på hva du mener er upassende og trykk send. Dersom kommentar ikke er nødvendig, vennligst trykk send direkte.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.