Olje

JahMason
09.07.2018 kl 11:58 4656

Marketwatch: Utsagnene bygger selvfølgelig på tro, mens det konkrete er fra Q1 rapporten og tenders og markedsaktivitet. Teknologien er anerkjent og selskapet er veldig spennende og godt posisjonert. Problemet tidligere har jo vært at selskapet ikke har kunne tatt jobb siden det eneste skipet har vært bundet til en kjempe god avtale med SaudiAramco. Så lenge MSEIS akkumulerer cash så er ikke kursen spesielt viktig pt. Men de er nødt til å bygge bedre backlog.
Q4 - 17 står det at skip 2 ikke var med i anbud før Q4 - 18. Men dette endret seg jo allerede Q1 - 18 fordi leasing av båt (LOI) ligger klart. Det vi som aksjonærer må huske på er at selskapet ønsker å være mobilt og ha lave kostnader. Nettopp derfor er leasing av MASS Noder i forskjellig størrelser vel så viktig som disse lange kontraktene på 12-18mnd. Det står også at Røde Havet forlengelse skal avgjøres i Q2 og vi er nå inne i Q3. Så her vil vi få en avklaring snarlig. Samtidig som selskapet selv mener de er vel posisjonert for tenders som også skulle avgjøres i Q2. Nå er vi som sagt i Q3 og ting vil komme fortløpende fremover. Gitt at vi vinner noen anbud :)

Rapportér innlegg

Vennligst skriv inn kommentar på hva du mener er upassende og trykk send. Dersom kommentar ikke er nødvendig, vennligst trykk send direkte.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.