Olje

JahMason
09.07.2018 kl 23:22 4091

MSEIS sin balanse er ganske grei, selskapet har cash. Ordrebøkene er dog tynne og glipper Saudia er det ikke mye å vise til.
Selv mener jeg ting tar litt lengre tid nå som oljeselskapene er mer selektive. Jeg har også nære kilder som sier det er stor aktivitet og oljeselskapene trår på gassen. Kontraktene som blir meldt er det siste man ser, det ligger mye arbeid, møter og regnestykker bak en endelig kontrakt. Tror det vil komme flere kontrakter i Juli (til alle selskapene) inkl. Magseis. Så får vi gjøre opp status mot slutten av November. Litt skuffende at det kun er kommet en så langt, men vi er bare halvveis i 2018! Forlengelse i Røde Havet gir egentlig selskapet alt det trenger ut året, så selvfølgelig håper vi på en fortsettelse der :)
Virker også som flere her glemmer at MSEIS tjener penger også Q2. Det blir pluss på bunnlinjen også i Q2! Ikke umulig med pluss i Q3 heller, vi får se nå i Juli. Regner ikke med at noen tar ferie før backlogen ser bedre ut!

Rapportér innlegg

Vennligst skriv inn kommentar på hva du mener er upassende og trykk send. Dersom kommentar ikke er nødvendig, vennligst trykk send direkte.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.