Dagens tema

polemiker
20.10.2019 kl 11:14 591

I følge artikkelen som ts lnker til står det at Trump ville tilby dette gratis eller "non profit" om det ikke var lovlig. Han ville vel dermed spare USA og skattebetalerne for penger, og det er vel stikk motstatt av det Biden, Hillary og de andre korrupte demokratene driver med.

Uansett, jeg kan være enig i at dette forslaget fra Trump ikke er så veldig lurt, gitt dagens politiske klima med desperate demokrater som jakter på den minste ting som de kan kritisere presidenten for. Dette er naturligvis en bagatell i den store sammenhengen og er neppe noe amerkanere flest bryr seg så mye om.

Demokratene bryr seg ikke lengere om å snakke om politikk eller å løse alle de enorme problemene USA har med helse, drugs, ulovlig innvandring, kriminalitet osv. De funderer bare på hvordan de selv skal komme til makten, enten på demokratisk vis eller via andre metoder. Mest det siste nå for tiden.
Redigert 20.10.2019 kl 11:14

Rapportér innlegg

Vennligst skriv inn kommentar på hva du mener er upassende og trykk send. Dersom kommentar ikke er nødvendig, vennligst trykk send direkte.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.