Dagens tema

*JBJB`
26.10.2019 kl 09:45 370

Hei folkens:))

Og...husker dere oppstyret da regjeringen foreslo å frata is terrorister det norske statsborgerskapet hvis de hadde dobbelt statsborgerskap, folkens - nå har Danmark vedtatt nettopp denne loven med stort flertall - spinndoktorene i Araberpartiet klarte på forunderlig vis å klistre regjeringens forslag om å frata terroristene statsborgerskapet opp mot hendelsen på Utøya - normalt skulle en anta at de som var berørt under tragedien på Utøya ville applaudere alle forslag hvor terrorister ble hold borte fra å kunne å utføre nye ugjerninger - daværende justisminister Listhaug kommenterte som kjent Araberpartietets standpunkt med at "Arbeiderpartiet setter terroristenes rettsikkerhet foran nasjonens interesser" - hun forlot sin post etter at Utøya ofrene ble satt i spill av sentralkomiteen i Araberpartiet og det uverdige spillet i Stortinget - nå har Danskene agert og vi vet hvem som skal stilles til ansvar hvis Is terrorister klarer å utføre ugjerninger i Norge...ZnageZz....


https://www.nrk.no/norge/regjeringen-far-ikke-la-justisdepartementet-frata-fremmedkrigere-statsborgerskapet-1.13951789

Folketinget vedtager lov, så danske fremmedkrigere kan fratages deres statsborgerskab uden rettergang.
En omstridt hastelov om fratagelse af statsborgerskabet fra danske fremmedkrigere er torsdag blev vedtaget af et flertal i Folketinget.
Loven skal primært ramme danske fremmedkrigere, som kæmper for den militante bevægelse Islamisk Stat i Syrien og Irak.
Med vedtagelsen bliver det dermed muligt for udlændinge- og integrationsminister Mattias Tesfaye (S) at fratage danske fremmedkrigere deres statsborgerskab. Endda uden rettergang.
https://nyheder.tv2.dk/politik/2019-10-24-danske-fremmedkrigere-kan-nu-fa-frataget-statsborgerskab

-TaKK-

Lykke til

Hilzen
Tille Lulla

Rapportér innlegg

Vennligst skriv inn kommentar på hva du mener er upassende og trykk send. Dersom kommentar ikke er nødvendig, vennligst trykk send direkte.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.