IKT

Computum
30.10.2019 kl 14:17 1891

Det er nok noen som har lært en lekse de siste dager. Om de har latt seg forføre av rosgun vet jeg ikke. Men her har dessverre i ukevis vært hysterisk haussing på bekostning av saklig diskusjon, og de få som har etterlyst mer edruelighet har fått en skyllebøtte fra denne rosgun. Admin er dessverre fraværende.
Kursen har tydeligvis blitt kjørt opp av kortsiktige (og kanskje uerfarne) lykkejegere, som ikke er vant til den tålmodigheten som ofte behøves i aksjemarkedet.
Kursen har gått flere hundre prosenter fra bunnen i sommer. Men den hadde også i forkannt fallt dramatisk etter børsintroduksjonen. Ser man kursutviklingen over de siste 12 måneder så er den ned nesten 30% tiltross for at selskapet sannsynligvis er ganske nært et markedsgjennombrudd.
Produktene Polight arbeider med er unike og vil ha en lysende framtid om de holder hva de lover. Håper flere av de kortsiktige faller av nå og at vi kan få en mer behersket utvikling basert på de resultater og guidinger selskapet leverer.

Rapportér innlegg

Vennligst skriv inn kommentar på hva du mener er upassende og trykk send. Dersom kommentar ikke er nødvendig, vennligst trykk send direkte.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.