Olje

badkrukan
30.10.2019 kl 16:18 2110

Når de nå fått litt orden på vad som eier vem, så håper jag på (skatten seff) men og litt mer transperens rundt investeringene, for nye intresserte er det ikke lett akkurat. min våte drøm er ny nettside med stabler i realtid på investert. Vi trenger litt medvind, men det kommer, ingen snakker om etterspørsel. i år er som sagt før ny rekord, med 1 miljon fat økning i etterspørsel...om dagen. så oljen kommer, den har egentlig aldri dratt.
Hvorfor ikke ledelsen ser denne kursgrusingen som et problem er for meg et mysterium. det fundamentale er på plass, så et lite pip fra insiders hade fått orden på denne bunnløse vandring.

Eneste jag kan se er at det kan vare tricky med innblandning i tredjepart runt skatten, og/eller noe news på vei. Jag tror på skatten, litt slik: Hvis skatteetaten ber om utfylende info, sitter ikke da selskapet på sensitiv info teknisk sett? Ergo, så lenge "saken" er på bordet er fingerne vekk!

De vill jo bevise gjenom tredjepart at de har mer info, so makes sense to me.
Redigert 30.10.2019 kl 16:23

Rapportér innlegg

Vennligst skriv inn kommentar på hva du mener er upassende og trykk send. Dersom kommentar ikke er nødvendig, vennligst trykk send direkte.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.