Farma

bravi
01.11.2019 kl 23:11 714

Husker vinteren 2018, med stor omsetning og kurser omkring 50, da var det liksom helt utelukket med emisjon, det var ikke noe dette selskapet trengte i følge forumekspertisen. Det ville bli partneravtale sa de samtidig som de flere ganger daglig skrev om pf2 og AA som kunne starte hvilken dag som helst. Nå tror jeg majoriteten av forumekspertene helst skriver på TI, der er oppfatningene mere samstemte, er ikke så nøye med om selskapet leverer. Toppen var når de lovpriste emisjonen sommeren 2018 og hadde sånn tillit til at det var det aller beste for aksjonærene, det var faktisk bedre enn partneravtale ble det skrevet.

Fortsetter selskapet som hittil med sine mosegrodde evighets prosjekter er det klart at det kommer en emisjon når kassabeholdningen tilsier det.

Tror Pcib har bare en vaksine som virker, de har testet den på seg selv med godt resultat. Selskapet har vaksinert seg selv mot å levere noe som kan få kursen til å etablere seg over emisjonsnivået på 30 kr.

Rapportér innlegg

Vennligst skriv inn kommentar på hva du mener er upassende og trykk send. Dersom kommentar ikke er nødvendig, vennligst trykk send direkte.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.