Offshore

Fra Sidelinjen
05.11.2019 kl 13:13 1682

Davinci, det er nå gått 3 uker siden din bolde påstand om at kursen vil være 6 - 8 kroner inne to - tre uker og folk ville lure på hva som skjedde.

Det som har skjedd er at børsen har steget betydelig, PGS har steget videre fra 14 til 16.7 kroner, mens MSEIS fortsatt holdes kunstig i live av lykkejegere som tror det lønner seg å kjøpe aksjer som faller fra 21 til 5 kroner på et år. Når ting faller så mye er det for en grunn, spesielt når man i samme periode har løpende drift og inntekter. Til og med milliardinntekter som dere liker å henvise til.

Jeg lurer IKKE på hva som har skjedd de siste tre ukene, og dette spiller seg ut som forventet. Foreløpig.....

Snart kommer Q3 og Q4, og fortsatt er det aksjonærer på HO som tror dette blir fantastiske kvartaler fordi båtene flytter seg rundt på sjøen. Faktum er at årets inntekter allerede er bokført, og man skal forvente at det blir verre. Det er derfor aksjen halverte seg på to dager...

Hva skal vi forvente nå da Davinci? Skal vi utvide perioden til tre til fem uker for å ikke skjønne da hva som skjedde med kursen?

Aksjen er skutt og begravet, alle venter på skjelettene skal komme ramlende ut over de neste kvartalene og større tap skal frem i lyset. Hvorfor skal noen kjøpe på det?

Hva skjedde forresten med ryktepraten rundt TGS og MSEIS?? Som sagt før; når eneste argument som gjenstår er oppkjøp, så er det på tide å innse at man har valgt feil hest.

Status: PGS opp 60 % på en måned, MSEIS ned 52 %.
Redigert 05.11.2019 kl 13:14

Rapportér innlegg

Vennligst skriv inn kommentar på hva du mener er upassende og trykk send. Dersom kommentar ikke er nødvendig, vennligst trykk send direkte.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.