Offshore

Empire
19.07.2018 kl 23:24 5373

Merker jeg savner det gamle forumet med alle de fine trådene. Men man er kanskje bare litt rutine menneske?

Det ser ut som du får rett 5198 og at det blir salg av Nodl på støtte ved 72 igjen. Det er jo veldig hyggelig nå i sommer varmen. Det går alltids ett tog og noe tog går flere ganger.

Jeg har sett litt over eiendeler i forskjellige selskaper i "Fredriksen systemet" og føler kanskje at en rotasjon av eiendeler selskapene imellom kunne vært et smart trekk fremover. SFL sitter f.eks på noen eiendeler som kunne passet inn i Nodl, samtidig som sfl da kunne fått frigjort cash til å søke andre muligheter. Begge selskapene kunne dermed blitt mer "spisset" i de markeder de opererer i. Vi vet f.eks at seatankers nå sitter på en del kontraktsposisjoner som de sannsynligvis ikke skal drifte selv.

Mange muligheter fremover, men det kan godt være at Fredriksen ikke er enig undertegnede. Det er i såfall ikke første gang og den som har best "nese" av de to nevnte er nok Fredriksen ;)

Prosafe fikk en etterlengtet kontrakt i Brasil nå nylig og det kan kanskje ligge noe i drømmen om det samme for Nodl fremover, 5198.

Rapportér innlegg

Vennligst skriv inn kommentar på hva du mener er upassende og trykk send. Dersom kommentar ikke er nødvendig, vennligst trykk send direkte.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.