Offshore

5198
20.07.2018 kl 00:25 5337

Interesangt det med kjøp fra SFL, men tror Fredriksen er ute etter å kjøpe billig av verft i som vil bli kvitt rigger eller av selskaper i krise.
Dette er et selskap som ikke er hauset veldig opp dette må vel egentlig være et av få selskaper Fredriksen har som har en rabatt i forhold til underliggende verdier og det i bunnen av syklusen. Inntektene ligger litt frem i tid det er vel egentlig det eneste som er litt kjedelig med denne. Men klarer Fredriksen å få til flere dealer vil jo dette hjelpe kursen.
Mener denne bør prises til ca 100kr for å reflektere underliggende verdier p.d.d nedsidepotemsialet på kort sikt er jo første 72kr så 68kr. Under 68kr blir bare tull da sist emisjon var på dette og markedet har bedret seg vesentlig siden det.

Har tenkt litt på hva et kjøp av ODL ville gjort med denne, men tror ikke det vil skje da de ikke trenger organisasjonen. Men Awilco Drilling kunne muligens passet bedre hadde vært artig om Fredriksen klarte å ordne en slik deal.

Men til slutt for oss som satser på denne så blir jo det store spørsmålet hvor mye Seadrill aksjer vi til slutt får som oppgjør for denne når de blir slått sammen.
Redigert 20.07.2018 kl 00:29

Rapportér innlegg

Vennligst skriv inn kommentar på hva du mener er upassende og trykk send. Dersom kommentar ikke er nødvendig, vennligst trykk send direkte.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.