Offshore

Davinci_me
05.11.2019 kl 22:44 1264

Ja, Sidelinjen kontraktene har latt vente på seg og derfor også reprisingen. Hadde egentlig trodd at Magseis skulle falle mer på nyhetstørke. Men holder seg stabil på +/-5 kr.

Sidelinjen, man tar ikke en kapitalutvidelse når man besitter lett omsettlig verdier for 1.8 mrd. les noder. Når selskapet er verd skarve 800 mil - vil det være selvmord å foreta en kapitalutvidelse nå, dette er finans ABC Sidelinjen. Det vil i tillegg være nådestøtet for selskapet om de hadde gjort dette. Trodde du visste såpass.

Uansett - så kommer det kontrakter, minst to store og som vil fylle opp backlogg tilsvarende som 2019. Ref nye CEO. Hva tror du skjer hvis Magseis får fylt opp backloggen i Q4 Sidelinjen? sammen med tiltaksplan for å øke marginene.

Det beste for Magseis nå, er at styreleder ble degradert. Han var ikke bra for selskapet. Nå får vi en meget driftig kvinne som styreleder. Så alle mine ønsker er oppfylt til nå. SÅ får vi se hva CEO tryller opp av effektiviseringstiltak og om det er slutt tapssetninger ifbm med fusjonen med Fairfield.

Aksjen bygger moment og faller ikke tross nyhetstørke (de fleste av oss hadde forventet en kontakt eller to nå etter PW som kom) nå er det ikke veldig mange børsdager igjen av Q4 - ganske nøyakig 35 børsdager! Og på dem 35 børsdagene, skal det komme flere kontrakter som skal fylle opp backloggen for 2020.

35 børsdager til nyttår.... det begynner å dra seg til. I tillegg så ligger Magseis ann til å blinke seg ut som årets klare nyttårsraketter! Og det rallyet begynner tidligere hvert år. (5-15 des) siste årene.Rapportér innlegg

Vennligst skriv inn kommentar på hva du mener er upassende og trykk send. Dersom kommentar ikke er nødvendig, vennligst trykk send direkte.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.