IKT

Krafer
29.07.2018 kl 22:05 3060

re Paddy80
Er vel ingen som mener de to lanseringene ikke har vært en suksess.

Men ser man på de spillene som blir store suksesser over tid (bare se på de som ligger i toppen nå også) så er det vel veldig sjelden å finne spill som har så stort frafall kort tid etter launch(ene) som CE har hatt. Alle har svingninger men ikke så stort frafall som CE. Så utviklingen ETTER launchene synes jeg er skuffende og så langt er det lite som tyder på at CE skal bli en langvarig suksess. Så Funcom kan relativt fort bli avhengig av de kommende spillene for å forsvare kursen.

På kort sikt har man et pent kvartalsresultat og forventninger til MYZ å se frem til så jeg sier ikke at kursen skal stupe. Men så blir det jo spennende med den videre utviklingen av CE og hvordan MYZ bli mottatt. Blir jo spennende å se hva de får ut av pengene CE tross alt har generert og det de har hentet inn i emisjoner. Vært morsomt om Funcom ble en langvarig suksess også og ikke bare et lanseringsselskap og så tilbakefall.

Rapportér innlegg

Vennligst skriv inn kommentar på hva du mener er upassende og trykk send. Dersom kommentar ikke er nødvendig, vennligst trykk send direkte.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.