Olje

Outsider
01.08.2018 kl 17:39 7239

Det er bare å registrere at en strålende melding blir møtt med aksjonærer som fallbyr sine aksjer til 2,66 og en mengde selgere som la seg på 2,70 tallet ...det er ikke til å tro eller fatte. Finans eller regnekunnskaper er totalt fraværende og det er rett og slett skremmende å observere slik adferd.
Her har vi et selskap som uten ytterligere investeringer av noen art hanker inn ca 380 - 400 mill NOK i omsetning - trenger liten eller tilnærmet ingen administrasjon for å vedlikeholde dagens cashflow (dette er et selskap som er omtrent like "komplisert" som Flytoget etter at brønner er boret og koblet opp for de neste 10-15 år ) og minimalt med vedlikeholdskostnader. Selv et barn kan regne seg til at de uten problem kan betale utbytte i størrelsesorden 1 krone per aksje hvert år om kort tid - om ikke ledelsen finner på noe idiotisk. Og det er selvsagt her bjørnen ligger begravet - tilliten til styret og ledelsen er så tynnslitt at folk selger i panikk på 2.6 tallet. Imøteser derfor med stor interesse hva den godeste Eskil vil presentere av verdiskapende aktiviteter fremover den 8. august. Personlig foretrekker jeg at de betaler alt tilgjengelig overskudd til oss aksjonærer slik at vi kan forvalte verdiene selv.
Redigert 01.08.2018 kl 17:43

Rapportér innlegg

Vennligst skriv inn kommentar på hva du mener er upassende og trykk send. Dersom kommentar ikke er nødvendig, vennligst trykk send direkte.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.