IKT

HitIT
01.08.2018 kl 21:17 4209

google oversatt utdrag:
"For å transportere verdisaker bruker Sberbanks samlere spesielle beholdere som, når de forsøker å åpne seg ulovlig, farger kontanter de inneholder i uutslettelig blekk. Du kan bare åpne beholderen med en elektronisk nøkkel for å finne koden som det vil ta om lag 90 millioner år. Innføringen av slike beholdere gjør det uansett å angripe samlerne. I alt bruker Uralbanken mer enn 300 spesialbeholdere.

I tillegg til vanlige kontantinnsamlingsbiler blir to såkalte smarte biler testet i Ural Savings Bank. Faktisk er disse samme samlerbiler, men uten rustning. Deres unikhet ligger i "smarte" beholdere, plassert i spesielle celler inne i smartbilen. Hvis beholderen med kontanter er fjernet fra cellen, og etter en viss tid vil den ikke bli satt inn i minibanken eller tilbake i spesielle grep i smartboksene, vil innholdet i beholderen automatisk fylles med uutslettelig maling..."

https://kurgan.ru/news/business-news/15308-uralskij-sberbank-otmechaet-vserossijskij-den-inkassatora/

Full dekning med "samlerbiler uten rustning" i alle Sberbanks avdelinger er vel drømmen:p
Redigert 01.08.2018 kl 21:20

Rapportér innlegg

Vennligst skriv inn kommentar på hva du mener er upassende og trykk send. Dersom kommentar ikke er nødvendig, vennligst trykk send direkte.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.