Olje

rischioso
07.08.2018 kl 09:33 4988

Nå er det ikke slik i den virkelige verden at et børsnotert selskap har rapporteringsplikt for hver operasjonelle hendelse. Det er først når en utfordring blir av en viss størrelse at rapporteringsplikten slår inn.

Om man skal gjøre en reperasjon eller annet undervegs og man stenger ned en produksjon for en gitt periode blir jo ikke annerledes enn om at man har en årlig maintenance stop i hvilken som helst annen produksjon hvor man etter stoppen får opp produksjonen som tar igjen det tapte - slik er det jo også her noe selskapet har meldt.

Så å krisemaksimere en midlertidig stopp som alltid vil skje på et eller annet tidspunkt hvor man har hvilken som helst produksjon henger jo ikke på greip. Ting ville jo ha vært annerledes om det var snakk om loss of lisence eller at de boret tørt, men det er jo ikke tilfellet her - olja finnes og ligger trygt der den ligger hvor det kun er snakk om at produksjonen er midlertidig pauset.

Dette er jo noe de fleste skjønner selv om noen virker å ha et ønske om å beskrive det annerledes. Om kort tid er dette glemt og forventningene er tilbake med tilhørende høyere kurser så man bør heller gripe sjansen når man har den enn å bruke tiden på å snakke bort muligheten en slik overreaksjon gir for ingenting varer evig ei heller denne stoppen og langt mindre dippen...:)
Redigert 07.08.2018 kl 09:38

Rapportér innlegg

Vennligst skriv inn kommentar på hva du mener er upassende og trykk send. Dersom kommentar ikke er nødvendig, vennligst trykk send direkte.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.