Farma

Medisinmannen
18.12.2019 kl 19:31 1920

Aleby, hvorfor er det for tidlig å kjøpe Photocure og heller bytte denne aksjen med PCIB? PCIB har ikke et produkt som er i nærheten av markedet hvis man legger rasjonelle tanker i grunn. Det samme gjelder vel det aller meste av blir en på Oslo børs.

Hva får man med Photocure? De er allerede etablert i markedet og i USA så er det operativ med egen organisasjon i et stort og lukrativt marked. Dvs. et salg går 100% til Photocure og ikke 20-30%. Det går litt tregere mtp ressurser og tid til å bygge organisasjonen, men når man først har lykkes så mer en tredobles tallene mot å utlisensiere.

Cevira: Her har vi også et produkt med Black buster potensiale som alene burde vært priset tilsvarende som et eget tidlig fase selskap. For Cevira er alt klart for fase 3. PCIB har enda ikke nådd fase 3 for noen av sine produkt. Det har heller ikke NANO eller andre drømmeselskao som KAN lykkes.
Redigert 21.01.2021 kl 06:00

Rapportér innlegg

Vennligst skriv inn kommentar på hva du mener er upassende og trykk send. Dersom kommentar ikke er nødvendig, vennligst trykk send direkte.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.