Farma

Londonmannen
25.12.2019 kl 11:40 2250

Selv Bravi innser at det å dividere omsatt Cysview doser på antall utplasserte scope blir direkte feil. Og feilen kommer ikke kun av måten man benytterutplasserte scope. Det er enda minst en ytterligere faktor som bidrar til feil. For omsatt Cysview doser PR kvartal representerer nødvendigvis ikke forbrukte doser Cysview. Det kjøpes nemlig inn Cysview doser ikke etter det løpende forbruket, men for å holde et visst lager. Følgelig kan omsetningen enkelte kvartal ligge høyere enn andre kvartal, men forbruket av Cysview et kvartal kan overgå omsetningen av Cysview samme kvartalet.
Hvordan enkelte her inne fortsatt gnager om forbruk som om de sitter på fasiten, ja det er mer enn jeg skjønner. For man trenger ikke være rakettforsker for å skjønne disse sammenhengene og usikkerheten beregningsmåten er beheftet med når man kun benytter omsetningstall og antall scope utplassert som inngangsverdier.

Nei Bravi, jeg bortforklarer ikke hvorfor tallene varierer, men forklarer hvor feil du, Merlin og andre tar når dere forsøker etter fattige evner å gi inntrykk av at dere vet hvordan brukerfrekvensen utvikler seg. Dere eier jo tydeligvis ikke kritisk sans. Og ja, det var rette røven som feis.
Redigert 20.01.2021 kl 23:19

Rapportér innlegg

Vennligst skriv inn kommentar på hva du mener er upassende og trykk send. Dersom kommentar ikke er nødvendig, vennligst trykk send direkte.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.