Farma

HrDuck
25.12.2019 kl 12:27 2135

Det er noe med Merlin som får meg til å føle på tristhet og medynk. Tenk å bruke en del av julekvelden til å skrive innlegg på HO i ren desperasjon. Merlin var entusiastisk, men tabbet seg ut. Kanskje var det hybris som fikk han til å tro han kunne tjene penger på å trade en opptur selv om han var klar over at oppsiden var langt større basert på det fundamentale?

PHO opplever en årlig vekst på ca 45% i US omsetning. Holder de på den den veksten så vil kursen over tid stige betydelig fra dagens 90 kroner.
PHO guider en omsetning i 2020 på 20-25 mill USD, omsetning US. Klarer de 20mill så betyr dette en vekst på ca 80%, innfrir de dette så vil kursen stige kraftig allerede på kort sikt (umiddelbart etter presentasjon av 4Q). Omsetter de for 25mill usd så vil kursen eksplodere direkte etter resultatfremleggelsen.

Jeg forstår at Merlin er desperat for han er ikke dummere enn at han klarer å regne på disse tallene selv. At han prøver å lure andre til egen berikelse er patetisk, å bruke julaften til det er trist.
Redigert 20.01.2021 kl 23:19

Rapportér innlegg

Vennligst skriv inn kommentar på hva du mener er upassende og trykk send. Dersom kommentar ikke er nødvendig, vennligst trykk send direkte.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.