Farma

27.12.2019 kl 03:15 2279

Vad er det du egentligen spør om Focuss.
((((Pafo
Hva synes du om veksten i USA sammenliknet med veksten i Europa? Tenker du at Ipsen har en optimal strategi? Svaret gir seg selv. I Europa satser ikke Ipsen og de vokser ikke. I USA så satses det og vi ligger på en vekst på ca 50%. Strategien du er en talsmann for er Ipsens strategi i Europa strategien som ikke funker.))))))

Du spør om strategi, og du fikk ett svar du ikke likte. Det første man gjør er jo att sammenlikne innsatsen og resultat som har vart hittils. Og det att Ipsen kjøpte rettigheterne før Hexvix i hele verden utom Norden, før 200 mil til GE og 55 mil til PHO. De fann fort
ut att USA ville de ikke ha fast cysview var godkjend der da. Og andledningen var att ingen ville kjøpe scope av KS eller olympus.

Det tog dem 3 år att tjene inn rettighetskostnader, og nu ligger de på ca 600 mil i samled vinst. Og eg er sikker på att om de med økt innsats kunde økt vinsten med 100 mil så hadde de gjort det. Men att bare skape vekst er ikke det samme som vinst.
Men Ipsen har på samme tid bidratt med øver 500mil til PHO og.

Men så har du da cysview og USA som starte opp på samme tid som Ipsen. Og ligger 350 mil bakk til årsskiftet, og om det går noe
så bra. Så går de i null inntekter neste år i USA, mens Ipsen tjener ytterlige 120 mil. Så differansen neste årsslut er 1000 mil i pluss før Ipsen, og da kommer det ytterlige 560 mil som gått til PHO opp på det.

Og så spør du meg vilken strategi som har vart mest vellykked. Og så påstår du att strategin til Ipsen ikke fungerer.
Men man behøver ikke vare Geni før att se hvem som tjener penger, og hvem som taper penger.
Og med Schneider vid roret så kommer alltid kostnader att øke, da han ikke har noen andre løsninger.
Så det er bare att håpe de her nye økonomerne i styret ser det, og får han vekk før han er direkte odugelig.

Rapportér innlegg

Vennligst skriv inn kommentar på hva du mener er upassende og trykk send. Dersom kommentar ikke er nødvendig, vennligst trykk send direkte.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.