Offshore

11.08.2018 kl 15:09 13347

Ingen tvil om at aktivitetsnivået/inntjeningsnivået skal gjenspeiles i aksjekursen. Men i motsetning til bla eiendom kommer aldri et skip til å vare evig.
I offshoremarkedet i dag er vel ca 30 år det absolutt maksimale. Derfor mener jeg det er feil , og det har vel også historien bevist , at å skrive opp verdier som absolutt alle vet at skal skrives i null i løpet av en periode er feil. Så lenge man ikke realiserer eller har planer om å realisere vel og merke. Verdien på et skip er det du sitter igjen med etter du har kvittet deg med det , og/eller de pengene skipet har tjent i den perioden du har eid det. Det vil aldri bli hverken mer eller mindre uansett hvor mye du skriver opp og ned verdier underveis.
Jeg kjenner ikke tallene på hele flåten til SOFF , men de salgene som er gjort i år indikerer at de nærmer seg en fornuftig prising av skipene nå. I så fall er aksjekursen for SOFF ekstremt billig basert på bokført verdi og markedsutsikter .
Redigert 20.01.2021 kl 23:29

Rapportér innlegg

Vennligst skriv inn kommentar på hva du mener er upassende og trykk send. Dersom kommentar ikke er nødvendig, vennligst trykk send direkte.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.