Media

stemmenekter
12.08.2018 kl 15:28 4880

Jeg har lest DN fra 4. august, hvor Letnes dekkes over flere helsider.
Det er høy sannsynlighet for at iranske myndigheter har iscenesatt hele Letnes siden 2006.
Her er fosterforeldre som ikke er tilgjengelige. Og et norsk statsborgerskap som ikke er tidfestet.
Og frk. Letnes skal angivelig være tannlegesekretær. Hvorfor skulle hun få varig opphold ? Sendt med to politifolk frem og tilbake til Iran. Sånt må det bli slutt på i Norge. Vet ikke norsk politi på forhånd hva som skjer når de ankommer Iran med en slik person ? Disse assisterte reisene må det nå bli fokus på. Det må bli helt slutt på slike assisterte reiser. Og alt må gjøres i forkant for å unngå å komme i situasjonen med assisterte reiser. Politiassisterte reiser gjør nordmenn forbannet. Politiet skal arbeide med andre ting enn sånt egentlig fullstendig unødvendig tull.
Det burde være en av Frps fremste oppgaver å få fullstendig slutt på politiassisterte reiser med lykkejegere og utenlandske etterretningsdummies hit og dit. Mens nordmenn som er rammet av straffbare handlinger får null assistanse. Snarere blir ytterligere motarbeidet av norsk politi.

Rapportér innlegg

Vennligst skriv inn kommentar på hva du mener er upassende og trykk send. Dersom kommentar ikke er nødvendig, vennligst trykk send direkte.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.