Media

Sølvrev1
12.08.2018 kl 18:01 4699

"Tror heller ..." heilo,

Tror heller det er din forutinntatte holdning til Per Sandberg og/eller Frp som gjør at du har problemer med gangsynet i denne saken. Og nå begynner det å bli virkelig alvorlig når vi i dag får opplyst at statsministerens kontor (SMK) ble varslet allerede i mai måned om Per Sandbergs mulige sikkerhetsbrudd.

Da går saken over i en annen modus, for nå er det ikke bare fjotten Per Sandberg som tar lett på rikets sikkerhet, men også statsministeren. Vi kan ikke ha en regjeringssjef som gir seg faen i rikets sikkerhet. Her har Erna Solberg kun én ting å gjøre, og det er å søke avskjed. Både hun og Sandberg opptrer som skjødesløse amatører, og hvem vet hva annet som har foregått i kulissene?

Spiller jo absolutt ingen rolle hvem og hva som presenterer sakene som nå blir kjent når personene det gjelder visselig har gjort hva de har gjort.

Nå skjønner man jo hvorfor Erna Solberg ønsker å skjule møtekalendere for folket. Det er fordi hun ikke har til hensikt å forholde seg til regelverk og ikke ønsker å bli sett i kortene. Samtidig som hun ikke ser ut til å bry seg fem flate øre om fremmede makters etterretning har full oversikt.

Dette har gått over til å bli intet mindre enn en alvorlig skandale som bør felle regjeringen.

Rapportér innlegg

Vennligst skriv inn kommentar på hva du mener er upassende og trykk send. Dersom kommentar ikke er nødvendig, vennligst trykk send direkte.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.