Media

Sølvrev1
14.08.2018 kl 13:24 3248

Sandberg kommer til å sementere sin politiske grav innen norsk politikk ved å angripe media for å selv ha latt seg forføre av en honey trap og satt rikets sikkerhet i fare. Han har vist så manglende vurderingsevne i forhold til sikkerhet at det er skremmende han har fått ture i vei uten at noen har grepet inn. Erna Solberg kan forvente seg et enormt press utover høsten.

Apropos Erna Solberg. Ser for øvrig ut til at hun ønsker å gå av, eller tape neste stortingsvalg, jf:

https://www.nrk.no/norge/solberg-advarer_-kan-bli-nodvendig-med-43-timers-arbeidsuke-1.14165405


Dette blir nesten taktikk ala "beskyttelsespenger" mafiaen holder på med. Først tilbyr du beskyttelse. Hvis ikke den som blir tilbudt beskyttelse går med på å betale, blir det konsekvenser utført av de som tilbyr beskyttelsen.
Her har vi en statsminister som står for en politikk hvor arbeidstakerne blir fratatt beskyttelse i forhold til fast ansettelse. Bedriftene, både seriøse og i hovedsak flust av useriøse, velter seg i mulighetene til å stort sett tilby deltidsstillinger. Dette fører til en rå utnyttelse av arbeidskraften og kadaverdisiplin. Varsling om usunne arbeidsforhold blir tiet om. Folk velger heller å få mindre betalt gjennom trygd enn å la seg utnytte. Presset på velferdsordningene øker.

Og når dette har fått virke lenger nok, kommer Erna Solberg med trusler om å gjøre det enda verre for arbeidstakere. Faen vil ha flere!

Denne politikken er noe forbanna dritt. Nei, få utysket og galskapen kastet så langt til H som mulig, og la trygdede og arbeidsledige virkelig få lyst til å tre inn i arbeidslivet. Det er bedre å bruke gulrot enn pisk skal man få gode resultater, det gjelder det aller meste man holder på med, noe Erna Solberg tydeligvis har svært vanskelig for å forstå.

Høyre og Frp har fått holde på lenge nok med å pervertere norsk arbeidsliv. Det er på tide å tømme dassen!
Redigert 14.08.2018 kl 13:24

Rapportér innlegg

Vennligst skriv inn kommentar på hva du mener er upassende og trykk send. Dersom kommentar ikke er nødvendig, vennligst trykk send direkte.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.