Transport, bil og fly

Grønland
14.01.2020 kl 08:34 6127

Helt enig at det er lov å spekulerer nå. Og det er nok ikke bare du og jeg som har tatt kontakt med de, så de er fullstendig klar over at det er mange som sitter å venter, og ut fra CV til IR så er det pliktoppfyllende mennesker som utmerket godt vet hvor viktig det er å være pålitelig.

Nå har de dekning for å utsette, så de er nok "innenfor", men noen skulle gjerne hatt mer info så man hadde fått en form for trygghet. Men personlig syns det er litt spennende, så greit at det trekker litt ut.

Hvis senario 3 spiller seg ut så vil jo det ta litt tid, men samtidig så er det flere ting som skal på plass. En av de største potensielle oppsidene er jo flykabalen. Hvis de blir kjøpt opp av et annet selskap som har tilgjengelig fly, og som kan erstatte NAS sine MAX fly i sommersesongen hvis ikke de får flytillatelse ( hvilket jeg anser som lite sannsynlig) så vil det potensielt være enorme besparelser der. For kompensasjonen fra Beoing vil inneholde kompensasjon for innleie av andre fly mens maxflyene står på bakken, og det er uhyre viktig for NAS få rett antall fly i sommersesongen. Har da en oppkjøper en løsning på dette kan det gi en ekstra vinnvinn effekt.
Redigert 21.01.2021 kl 06:14

Rapportér innlegg

Vennligst skriv inn kommentar på hva du mener er upassende og trykk send. Dersom kommentar ikke er nødvendig, vennligst trykk send direkte.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.