Industri

JohnnyBGood
16.08.2018 kl 10:35 7719

Det finnes sååå mange eksempler på hvordan Kina har aktivt gått inn for å stjele info og teknologi fra vestlige land, at det er rart at Kina ikke møte enda større motbør hos "mannen i gata".

Her er et eksempel der det angivelig ble funnet en håndbok hos en amerikansk-kinesisk person som detaljerer ressurser gitt personer og hva Beijing er ute etter for teknologi:

"The agency allegedly found, among other things, a handbook detailing “resources” Beijing would grant to individuals providing certain technologies, court documents say."

Den samme artikkelen beskriver Trump-admins handlinger mot nettopp det at vestlige selskaper utsettes for press om å dele teknologi som forutsetning for å gjøre handel med landet.

"Zheng’s arrest comes as US President Donald Trump intensifies his trade war with Beijing, largely over complaints the nation steals US technology or obliges US companies to share know-how in exchange for doing business in China."

REC Silicon har som kjent brakt både silanproduksjonsteknologi og FBR-B polyproduksjonsteknologi til Kina. I tillegg er nettopp det først Float-zone ingotproduksjonen satt opp i regi av Yulin-JVet. JUM/TT og REC Silicon har vært en flittig Kina-agent i så måte. Men likevel opprettholdes 57 % toll på deres poly produsert i USA.

http://www.taipeitimes.com/News/biz/archives/2018/08/04/2003697933

Rapportér innlegg

Vennligst skriv inn kommentar på hva du mener er upassende og trykk send. Dersom kommentar ikke er nødvendig, vennligst trykk send direkte.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.