Olje

Lorden
16.08.2018 kl 21:02 5824

Heisann. Noen kjenner Nel bedre og noen vet mye om fakta. Lorden kjenner Nel meget godt.
Fakta twittret fra Nikola Motors Inc: This contract fulfills the first 100+ stations
Så dette blir en gigantkontrakt! Mye større en det som er børsmeldt.

Fakta er som Løkke tidligere har informert markedet om:
1) Nel har en skriftlig avtale i den gigantkontrakten med Nikola om at Nel ikke pt får lov til oppgi nøyaktig hvor mange milliarder kroner som er landet på de 28 første giga elektrolyse/H2 stasjoner.
2) Noe av årsaken er at Nel er det første selskapet i verden som skal levere så store/kraftige/høykapasitet H2 pumpestasjoner som Nikola har bestilt.
3) Det er idag et litt hemmelig teknologirace i H2 verden.
4) Det er pt en kamp fra kunder om å få plass i produksjonslinjen til Nel.
5) Nikola Motors Inc. har nå i august lykkes med hente inn en milliard kroner samt obligasjoner for to milliarder kroner.(overtegnet med en milliard kroner)
6) Nå som Nikola er meget likvide så kan det hende at Nel får lov til å kunngjøre om en den fete kontrakten i første omgang (28 gigapumper) som kan være på åtte milliarder kroner eller fjorten milliarder kroner. Løkke har så langt bare sagt at kontrakten er på mange milliarder kroner....
7) Løkke serverer normalt en melding før Q2 presentasjonen.
8) Løkke har bekreftet at den meget store Nikolakontrakten inneholder en viktig post som er konkret på at Nikola får med seg en brøk i rabatt/prisavslag ved en kostnadsreduksjon. Løkke var og er overbevist om at Nel skal redusere kostnadene med 30-40 %. Dvs Nikola får en rabatt/prisnedgang så fort Nel klarer å redusere kostnadene. Men det er vinn vinn - slik at begge parter er godt med en slik ryddig avtale hvor begge parter har en "upside" klart og tydelig i den særdeles viktige og signerte kontrakten mellom partene.

Fakta 1:
Nikola Motor Company@nikolamotor
Following @nikolamotor
Our CEO was in Norway for a surprise visit & signed a contract for 448 electrolyzers with @nelhydrogen. This contract fulfills the first 100+ stations and sets in motion the largest hydrogen network in the world. Delivery to begin starting in 2020 for @AnheuserBusch & @usxpress
12:05 AM - 28 Jun 2018

Fakta 2:
Nel Hydrogen@nelhydrogen
Following @nelhydrogen
We're proud and excited to have been awarded a multi-billion NOK contract by @nikolamotor to deploy some really big hydrogen stations with on-site electrolysis to fuel the most awesome zero emission trucks out there! http://news.cision.com/nel-asa/r/nel-asa--awarded-multi-billion-nok-electrolyzer-and-fueling-station-contract-by-nikola
11:26 PM - 27 Jun 2018
Redigert 16.08.2018 kl 22:16

Rapportér innlegg

Vennligst skriv inn kommentar på hva du mener er upassende og trykk send. Dersom kommentar ikke er nødvendig, vennligst trykk send direkte.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.