Shipping

OsloInvest
17.08.2018 kl 09:32 15276

Ser at det er kupongsertifikatene du refererer til. Det er et strukturert produkt med skyhøye forvaltningshonorarer og høy risiko. Jeg vil tro at dette produktet har gitt deg god avkastning i et stigende marked (tidevannet løfter alle båter), men hvis vi nå får et fall i markedet og selskapene som inngår i sertifikatet ikke tilfredsstiller definerte grenseverdier vil vi se hvem som bader uten shorts.

Kostnader:
Tegningshonoraret er på inntil 3,0% av nominelt investert beløp og tilfaller distributør. Tegningskursen inkluderer en tilretteleggermargin på inntil 5,0%, hvorav maksimalt 3,0% tilfaller distributør og resten tilfaller Garantum Fondkommission AB. Tegningshonoraret betales av kunden i tillegg til tegningskursen, mens tilretteleggermargin er inkludert i tegningskursen.

Risiko
Plasseringen er koblet til fire danske aksjer og gir investor mulighet til en fast avkastning (kupong) som akkumuleres kvartalsvis. Tre grenseverdier, kalt barrierer, bestemmer det endelige utfallet
Redigert 21.01.2021 kl 07:31

Rapportér innlegg

Vennligst skriv inn kommentar på hva du mener er upassende og trykk send. Dersom kommentar ikke er nødvendig, vennligst trykk send direkte.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.