Farma

Oppgang Kommer
18.08.2018 kl 11:30 2149

Nor96

Dette var en fantastisk link med en enkel og lett forståelig forklaring for de fleste om hva den nye metoden med fleksibelt cystoskop innebærer.

Jo flere opplysninger som kommer ut om BLC og Cysviev med fleksible Cystoskop med video i HD av de som bruker dette i behandlingsøyemed, jo lysere ser fremtiden ut for Photocure.

Jeg har sagt det før og sier det igjen:
Hvis ikke dette caset skal bli tremendously/enormt , hva skal da bli det?
Aksjonærene i PHO vil med høy grad av sikkerhett bare ha gode nyheter å se frem til, og en jevnt stigende aksjekurs som også vil akselerere rask ettersom de nye fleksiskopene kommer på plass i stadig stigende tempo.

Allerede i inneværende kvartal må vi regne med at det blir et pent overskudd på bunnlinjen, ikke bare pluss på Ebitda, og kontantstrømmen vil begynne å øke for første gang på lang tid.
Tenk dere at kassen, eller bankkontoen begynner å øke allerede fra inneværende kvartal, og selskapet vil stå friere til å satse enda mer på salg i USA, nye markeder og WW.

Rapportér innlegg

Vennligst skriv inn kommentar på hva du mener er upassende og trykk send. Dersom kommentar ikke er nødvendig, vennligst trykk send direkte.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.