Farma

focuss
PHO 19.08.2018 kl 12:35 8204

Ipsen er et svært Pharma selskap som har lisens avtale for markedsføring av Cysview i store deler av verden. Det aller viktigste markedet , USA, har imidlertid Photocure beholdt for eget salg og markedsføring.


Ipsen solgte for ca 2 mrd EUR i 2017 og målet er å vokse til 2,5 mrd EUR i 2020.Ipsen er i utgangspunktet en suksess historie med flott vekst og utvikling. i 2017 økte salget i USA med hele 75%. Selskapet har over 5000 ansatte. Selskapets vekst har kommet fra en kombinasjon av egen utviklede produkter og oppkjøp av selskap som har passet inn i deres strategi.

Photocures guiding er for tiden til god hjelp for de selskap som måtte være interessert i å kjøpe opp Photocure og selskapet bør komme med en mer ambisiøs guiding så snart som overhodet mulig. Det er heller ikke bra at selskapet er uten en permanent CEO og prosessen med å få dette på plass burde faktisk begynne å haste.
Redigert 19.08.2018 kl 12:37

Rapportér innlegg

Vennligst skriv inn kommentar på hva du mener er upassende og trykk send. Dersom kommentar ikke er nødvendig, vennligst trykk send direkte.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.