Finans

Skipssjefen
12.11.2017 kl 11:00 7109

Ser vi er på rett spor angående vår gode venn som lager mye støy. Fortsett me det, for det gleder meg at flere og flere har gjennomskuet han.
Han har neppe eid en AXA aksje, og er her bare for å fyre opp SS. Noen så vel at han og "kona" kjøpte på 2,76, og når man angivelig skal ha 2,4 mill aksjer, så tar man ikke etter fallende kniver før den i allefall har landet.
Etter SS sin mening er det bedre å se at den faller og lander, og så heller kjøpe når vi har sett RSI stoppe, momentum rett vei, og at det helst stoppet på en støtte. Det er bedre å gi slipp på noen ører av oppgangen, enn å være med 20-80 årer videre ned før det stopper. Tenker at noen som er CEO i milliardkonsern, og handlet aksjer siden 90 tallet og som har en kone i DNB forstod dette, men det vitner jo bare om at dette er en røverhistorie !

Leser at Høyre vil innføre aktivitetsplikt for sosialhjelpsmottagere over 30 år nå, kanskje forumet kan bli et bedre sted for oss som er i full jobb, og som betaler skatt med glede. Mye troll her som NAV åpenbart skulle hatt et bedre opplegg for, på dagtid. :-)

SS
Redigert 12.11.2017 kl 11:01

Rapportér innlegg

Vennligst skriv inn kommentar på hva du mener er upassende og trykk send. Dersom kommentar ikke er nødvendig, vennligst trykk send direkte.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.