Eiendom

semu
24.01.2020 kl 09:26 4322

VEK er før siste kvartal 306 og med litt til mot slutten av året vil den ligge ikring 310. Det er dette oppkjøpet koster. Nå eier jo Thon gruppen det aller meste av aksjene allerede så utlegget blir ikke så stort likevel. Likviditeten har de allerede.

Her blir premien formidabel for de som eier aksjer på oppkjøpstidspunktet. Mange har prøvd å kjøpe aksjene billigere. Oslo kommune har prøvd på det i Hafslund og de ble dømt til å betale ytterligere beløp. Saken er ennå ikke ferdig så der blir det nok ennå dyrere for Oslo Kommune som har kjøpt alle aksjene. Alle rettsaker viser at man må betale faktisk den verdi selskapet har på et slikt oppkjøp.

I den siste tiden er det omsatt poster på 200.000 aksjer og 180.000 aksjer. Ja her er det noen som "samler" aksjer til oppkjøpet skjer. Er det en megler som samler på vegne av Thon Gruppen tro? Ikke så mange som har slike poster å selge eller kjøpe. De kommer raskt opp på store aksjonærer.
Noen som vet noe?
Redigert 21.01.2021 kl 07:31

Rapportér innlegg

Vennligst skriv inn kommentar på hva du mener er upassende og trykk send. Dersom kommentar ikke er nødvendig, vennligst trykk send direkte.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.