Olje

Warom
20.08.2018 kl 17:38 12047

FoT;
Nå sier vel jeg ikke at det ER Petronas som "står bak" slik jeg leser innlegget jeg har skrevet. Det er likevel litt interessant å følge med noen av de kontoene som kommer opp(spesielt når man som jeg begynner å lure på hvor alle de aksjene som er solgt blir av).
Jeg spekulerer jo som jeg sier og forsøker å sette noen brikker sammen(i alle fall for egen del) og det TRENGER jo ikke bety noe som helst for andre og jeg kan jo også la være å poste det jeg spekulerer i(ville vel blitt kjedelige APCL-tråder om det ikke skulle tillates spekulasjoner).

Det som KAN være litt interessant er jo (som du sier) at Nomura International Plc er et UK basert selskap. Ser man på topp 20 listen så er det deres "konto/subs" Nomura Nominee PLC (samme som Limited) som har investert i African Petroleum Corporation Limited.

Det som også KAN være interessant er å se hvem som sitter der, blant annet - Christopher Colin Barlow.

https://uk.globaldatabase.com/company/nomura-pb-nominees-limited#div_ownership

Her en liten printscreen av hva han holder på med.

http://prntscr.com/kkujii

Det KAN også være at jeg er fullstendig på villspor(men det KAN også hende at jeg er inne på noe) med det skriver om her, men det VET jeg jo ikke(i likhet med de aller fleste). Hadde jeg VISST med sikkerhet, så hadde jeg enten kjøpt med begge hendene(alternativt solgt alt jeg hadde).

Ikke noe værre enn det ;)

Rapportér innlegg

Vennligst skriv inn kommentar på hva du mener er upassende og trykk send. Dersom kommentar ikke er nødvendig, vennligst trykk send direkte.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.