Farma

Merlin
21.08.2018 kl 00:35 2974

Som komiske Ali regner jeg ikke med å være meningsberettiget! Men refusjonsbeløpet for å redde pasienters liv er usedvanlig mye mer verdt for pasientene enn 9000 kr. i USA og er det 4000 i Europa? Helt ute av kurs i forhold til det andre behandlinger oppnår! Photocure har en kjempejobb å gjøre for å få øket refusjonsbeløpet, slik at det ikke lenger er misforhold mellom resultat og refusjon Refusjonen er alt for lav. Salgsinnsatsen for kostbar, med dyr terskelimplementering og fortsatt litt usikkerhet om løpetid patenter/markedsenerett. Det er langt fra nok å kaste ut et tenk på et tall. Jeg forventer en sterkere begrunnelse fra selskapets hovedaksjonær enn den tippeteikn kryß han har kommet med!

Vi får ta et kvartal om gangen. Vi vet det vil bli svært høye salgskostnader i forbindelse med flexiskopintroduksjonen i USA og deretter en oppbyggingsperiode for salget. Det vil ikke gi store direkte overskudd med en gang slik noen ser ut til å tro.

Redigert 21.08.2018 kl 03:01

Rapportér innlegg

Vennligst skriv inn kommentar på hva du mener er upassende og trykk send. Dersom kommentar ikke er nødvendig, vennligst trykk send direkte.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.