Olje

fremogtilbake
21.08.2018 kl 12:38 9791

Warom og Barts,

det kan godt være de kommer til en eller annen avtale i Gambia, det er jo ikke tvil om at det drar ut. Jeg er også enig i at det er underlig det skal ta såpass lang tid å få godkjent avtalen på A2 og A5, når det muligens kan forsinke/forhindre en borestart. Ellers er vel egentlig ikke Petronas avtale med Total om ROP i seg selv hverken positiv eller negativ for APCL, jeg tror den løper ganske parallelt men der Petronas sikkert har sikret seg juridisk om det skulle gå galt for Total med lisensen.

Ellers har jo forøvrig Total allerede skapt mye mer fremdrift på ROP enn APCL noengang gjorde, med at de har skutt seismikk der.

Ser ellers at Warom mente sakene i Gambia kunne taes opp opp igjen hver for seg, selv om de nå er konsolidert. Det skulle vel egentlig ikke være noen som helst grunn for det, argumentene blir jo behandlet i den konsoliderte saken i alle fall. Den eneste grunnen til å behandle dem hver for seg er vel at kostnadene blir større, men ellers har det vel ingen praktisk betydning. Nå hintes det jo i artikkelen om at manglende betaling ville forhindre voldgiften i å bli behandlet, så det var vel en grei løsning for alle parter å konsolidere sakene der.

Rapportér innlegg

Vennligst skriv inn kommentar på hva du mener er upassende og trykk send. Dersom kommentar ikke er nødvendig, vennligst trykk send direkte.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.