Olje

PetroMonkey
22.08.2018 kl 06:50 3939

Med økt batteri kapisitet, er man mer fleksibel i operasjonalle sekvenser med noder på havbunnen. Det vil gi en besparelse hvis du ønsker å legge ut veldig mangen noder og venter på skyting, eller under sekvenser der du flytte en streng med noder til ny areal langs samme 3d grid eller om du tar en U sving for å kjøre i motsatt retning. Tenk at du kilpper plennen på den måten at du tar en lang linje, og så snu 180 grader får å kjøre motsatt vei. Det er ønskelig å ha en overlap i 3D surveyer der du har posisjoner med enkelte noder som er samlet inn to ganger og kan brukes for å koble stor seksjoner med noder sammen.

En annen gevinst kommer fra drifts sikkerhet og handling av nodene. 3 ganger batteri tid betyr at du trenger ikke å skifte batteriene 2 av 3 ganger du hadde gjort det før, det er tid, og det er mindre sjanse for lekkasje. 150 dager vil dekke mangen små kontrakter, og der trenger du aldri å sikfte batterier under operasjonen. Bare laste ned data og så ut igjen. Hvis du har nok lagrings kapsitet så slipper du å last ned data også underveis, dog med mer riskio, så noen noder måtte skjekkes uansett.

For store jobber som vil dekke blokker kan det tenkes at du kan sette flere mobile systemer sammen med hverandre for å dekke store områder. Du kan dermed skyte med ein båt over noder som båt 1 har ned, samtidlig som båt 2 flytter på seg med nodene. Nest steg er skytting over båt 2 mens båt 1 flytter på seg. I en slik scenario vil kilde båten nesten alltid være i bruk. Det gir en fin effektivitets økning og redusert km2 pris.

Gleder meg til den dagen MSEIS har 4 til 6 mobile systemer før slutten av 2019. Å bygge flere systemer samtidlig vil også redusere kostnaden kontra ein system om gangen.

MSEIS gjor alt rett. Markedet har ikke så detaljert kunnskap til arbeids metoden her, og forstår ikke hva som kommer ennå.

Båt 2 langtids avtale - Du kan ha langtids avtale med mobile systemer også, det er bare mye enklere, fortere, og billigere å ta av kontainerene når du ikke trenger båten en periode. Det at du har alt i kontainere betyr også at du kan bytte ut kontainere med noder, øker eller minke antall noder ombord på en rask effektivt måte eller bytte ut andre deler av systemet etter behov for vedlikehold, eller hvis du har stor problemer med en enhet slik at operasjonen kan fortsette. Å bytte ut en kontainer på kaien tar noen minutter. Tenk Formula 1 dekk skift.

Rapportér innlegg

Vennligst skriv inn kommentar på hva du mener er upassende og trykk send. Dersom kommentar ikke er nødvendig, vennligst trykk send direkte.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.