Offshore

Hektar
22.08.2018 kl 20:36 3389

Fytti helv***... så på kursen i dag og tenkte jeg var feig som gikk ut på 7,78 tidligere i uka men den rapporten ga meg ro i sjela.

Underskudd på halv milliard for DOF

DOF må se inntektene svekkes i andre kvartal, der offshorerederiet noterer et underskudd før skatt på 549 millioner kroner, ifølge kvartalsrapporten onsdag kveld.
På samme tid i fjor var resultatet før skatt på minus 186 millioner kroner.
Øverst i regnskapet falt driftsinntektene til 1,8 milliarder kroner fra 1,9 milliarder kroner, mens driftsresultatet ble bedret til pluss 179 millioner kroner fra 62 millioner.
En bidragsyter til at det likevel endte med underskudd er en negativ, men urealisert finanspost på minus 422 millioner kroner.
Om markedet for plattform forsyningsskip (PSV) skriver rederiet at det var økt aktivitet i Nordsjøen i mars og april, og at ratene har bedret seg i spotmarkedet.
Også i spotmarkedet for ankerhåndteringsskip (AHTS) har det vært økt aktivitet, skriver DOF, som ser tegn til bedring i markedene fremover, og da spesielt for PSVer i Nordsjøen.

Rapportér innlegg

Vennligst skriv inn kommentar på hva du mener er upassende og trykk send. Dersom kommentar ikke er nødvendig, vennligst trykk send direkte.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.