Offshore

delta
22.08.2018 kl 20:42 5241

Jeg tror fort en Transocean/Songa-prising av ODL riggene kan medføre verdi per ODL aksje over kr. 60. Blir jo lek med tall dette da. ODL er jo veldig gearet både operasjonelt og finansielt så det kan bli svære utslag på verdi per aksje selv med moderate verdiendringer på riggene.

TA-messig kan jo dette potensielt bli interessant, som Hammers sier, om aksjen bryter opp gjennom kr. 39 som er taket i en potensiell rektangelformasjon påbegynt i november 2017 og med kurstarget i nærheten av kr 50 (litt under) om bruddet opp blir en realitet. Og hvis så skjer, som Hammers er inne på, vil TA-investorer kunne "hjelpe" oss i å jage kursen oppover mot målet... Man skulle anta at det kan være noe motstand i området 38-39 slik at det ville være overraskende om kursen fyker opp gjennom dette på direkten nå. I så tilfelle trenger man kanskje hjelp av oppkjøpsryktebørsen.
Redigert 22.08.2018 kl 20:57

Rapportér innlegg

Vennligst skriv inn kommentar på hva du mener er upassende og trykk send. Dersom kommentar ikke er nødvendig, vennligst trykk send direkte.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.