Farma

Londonmannen
23.08.2018 kl 06:54 3049

Snøffelen
Enig i din vurdering. Synes som om PHO har lagt en meget effektiv strategi for sitt gjennombrudd i USA ved å satse på å få etablert seg i de 25 største MSA og ta det videre derifra. Når man får så god respons som de i realiteten har fått i Washington så er der all grunn til å være optimistiske på selskapets vegne.
De har FDA i ryggen, de har på plass gode refusjonsordninger og ikke minst et BLC som overgår andre prosedyrer med meget god margin. Når behandlere og pasienter i MSA blir så entusiastiske etter å ha blitt familiær med BLC, så er jeg ikke overrasket over at pasienter sommfør høre om dette ber om å bli undersøkt/ behandlet med denne prosedyren. Derved har ikke andre sykehus noe valg, dersommde da ikke vil miste inntektene de tidligere hadde av blærekreftpasienter.

Å høre Bellete på presentasjonen var som å høre en god gammeldags vekkelsespredikant på Vestlandet. Det blir vanskelig å ikke la seg omvende av det glade budskapet.

Ha en god børsdag!

Rapportér innlegg

Vennligst skriv inn kommentar på hva du mener er upassende og trykk send. Dersom kommentar ikke er nødvendig, vennligst trykk send direkte.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.