Offshore

Met1976
23.08.2018 kl 08:44 9222

Synes denne rapporten/disse tallene er vanskelige å lese, men det kommer vel mer info idag.

Synes det er rart man ikke klarer sammenligne med de fusjonerte selskapene samlet for tall, det er da en enkel sak å slå sammen tall fra 3 slskaper og sammenligne med det fusjonerte?

Ordrereserve 2mrd for 2.halvår står det, men det står ingenting om hva den var for 2.halvår 2017 eller 1.halvår-er det opp eller ned? Det er jo vesentlig informasjon, øker inntektene av de lange kontraktene betyr det mer enn om spotprisen går opp eller ned en uke.

Ellers er jo også driftsutgiftene på vei ned pr.skip, det er bra-om man ser bort fra det som åpenbart er store kostnader knyttet til klargjøring av denne CSVèn men den drar vel inn penger i Asia og så da så :-)

"Driftsutgiftene økte 140 millioner fra første kvartal til totalt 1 milliard i andre kvartal, hovedsakelig på grunn av sesongbaserte prosjektkostnader knyttet til «Norce Endeavour» og flere skip i operasjon, skriver selskapet.

Driftsutgiftene per dag for skip i aktivitet har blitt kuttet med cirka 8 prosent fra første til andre kvartal i år, dersom man ikke regner med «Norce Endeavour».
Redigert 23.08.2018 kl 08:58

Rapportér innlegg

Vennligst skriv inn kommentar på hva du mener er upassende og trykk send. Dersom kommentar ikke er nødvendig, vennligst trykk send direkte.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.